Koren

Gemengd koor Lætare

Gemengd koor Lætare is enkele jaren geleden begonnen als een projectkoor, op initiatief van Eddy de Jong, die onze deskundige dirigent is. We zijn zeer enthousiast begonnen en zijn dat nog steeds.

Het koor repeteert elke woensdag van 19.45 - 21.15 uur. Gaandeweg hebben we ons repertoire opgebouwd, zodat we inmiddels een keur aan liederen hebben. We zingen gospelliederen, Engelstalige en Nederlandstalige liederen. Elke keer wanneer we repeteren, dragen we ons zingen op aan de Heer. Wij willen vooral met onze liederen God danken en aanbidden. We hopen dat, door onze zang en muziek, we andere gelovigen mogen stimuleren in hun verlangen om de Here Jezus nog meer te leren kennen. En Zijn troost en liefde te mogen ervaren. En we willen zingen voor hen, die Jezus nog niet persoonlijk kennen, om over Zijn liefde te horen. Als koor genieten we elke week van de repetities. Soms treden we op in onze gemeentelijke samenkomsten, maar we willen ook graag in andere kerken optreden. Als u dat wilt, neemt u dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gospelkoor Metanoia

Metanoia betekent een verandering van denken, totale ommekeer, een nieuwe weg inslaan. Je wenden naar het Licht, want wanneer je dat Licht ziet, ligt de duisternis achter je.

Metanoia is in 2001 begonnen als een kleine zanggroep, maar is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gospelkoor met gepassioneerde zangers en zangeressen. Om het Evangelie over te kunnen brengen op een breed publiek, bestaat het repertoire uit zowel Nederlandse als Engelse liederen. Deze worden meerstemmig gezongen en met begeleiding door de piano.

Wij willen als koor door middel van het zingen van geestelijke liederen, uitdragen dat Jezus Christus op deze wereld is gekomen als Zoon van God tot redding van ieder mens. Wij geloven dat wanneer je Jezus Christus als verlosser toelaat in je leven, Hij je leven zal veranderen.

Onze dirigent is Bertus van 't Foort.


Metanoia repeteert op maandag om 20.00 uur. Meer weten? Bezoek de website Metanoia!